DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİNDE
07.09.2018

DİCLE ÜNİVERSİTESİ DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİNDE

6-9 Eylül arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) öncülüğünde Diyarbakır Tanıtım Günleri yapılan açılış ile start aldı. Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) tarafından organize edilen, TBMM Başkanı Binali YILDIRIM’ın açılışını gerçekleştirdiği organizasyonda halk oyunları ekibi ve tanıtım standıyla katılan Dicle Üniversitesi büyük ilgi görüyor.

Diyarbakır tanıtım günlerine tüm kurum ve kuruluşlar katılım sağlarken, Diyarbakır dört gün boyunca Ankara’da tanıtılacak.

Stantlar arasında bulunan Dicle Üniversitesi ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU da Dicle Üniversitesi standını ziyaret etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL de tanıtım günlerine katılarak gün boyu ilgililerle sohbet etti, temaslarda bulundu. Ziyaretçiler Üniversite standında görevli temsilci tarafından bilgilendirilerek tanıtım materyalleri meraklarını giderdi.