HASTANE ÖNCESİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİNDE RESÜSİTASYON SEMPOZYUMU
05.12.2017

HASTANE ÖNCESİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİNDE RESÜSİTASYON SEMPOZYUMU

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, Batman İl Sağlık Müdürlüğü ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri tarafından 16.12.2017 tarihinde “RESÜSİST - Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu” düzenlenecektir.

Sempozyumun bilimsel sekreteryalığını yapan Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim üyesi ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Recep DURSUN yaptığı açıklamada “Güncellenen resüsitasyon kılavuzları bütün dünyada olduğu gibi, ülkemiz acil sağlık sistemi açısından da önemli olmakla birlikte meslektaşlarımızı da yakından ilgilendirmektedir. Alanında uzman konuşmacıların katılımıyla; Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, Batman İl Sağlık Müdürlüğü ve Dicle Üniversitesi “RESÜSİST- Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon Sempozyumu” ile acil sağlık hizmetlerinde standart bilgi, uygulama ve yaklaşımların oluşmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Dursun, tüm hastane çalışanlarının bilgilerinin güncellemesi adına çok güzel bir fırsat olduğunu ve bu nedenle 16 Aralık 2017 de Batman kongre merkezinde düzenleyeceğimiz sempozyuma tüm sağlık çalışanlarını davet ettiklerini” ifade etti.

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hastaneler Başhekimi Prof.Dr.Ali  Kemal KADİROĞLU ise; “Emeği geçen başta Acil Tıp Anabilim Dalı öğretim üyeleri olmak üzere sempozyumda emeği geçen herkese şimdiden başarılar diliyorum.” dedi

Konu Hakkında Detaylı Bilgiye Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.

RESÜSİST 2017|Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde