30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MASA TENİSİ TURNUVASINDA DİCLE ÜNİVERSİTESİ MASA TENİSİ TAKIMI 2. OLDU
11.09.2017

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MASA TENİSİ TURNUVASINDA

DİCLE ÜNİVERSİTESİ MASA TENİSİ TAKIMI 2. OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi müsabakaları 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Köşkler Mahallesi Spor Salonu’nda Diyarbakır’daki masa tenisi oynayan takımların katılımı ile gerçekleşti.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Çiftler kategorisinde Prof. Dr. Cuma AKINCI ve Yrd. Doç. Dr. Aydoğan MEŞELİ’den oluşan Dicle Üniversitesi Masa Tenisi takımı Evin Gençlik Merkezi Spor Kulübünün ardından il ikinciliğini elde etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı müsabakalarında dereceye giren takımların kupaları, Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri ve Masa Tenisi İl Temsilcisi tarafından takımlara takdim edildi.