‘MİMARİ YOLCULUK’ ADLI SÖYLEŞİ İLE ‘SPOR KOMPLEKSİ PROJELERİ’ KONULU SEMİNER
12.04.2019

‘MİMARİ YOLCULUK’ ADLI SÖYLEŞİ İLE ‘SPOR KOMPLEKSİ PROJELERİ’ KONULU SEMİNER

Mühendislik Fakültesi seminer salonunda yapılan etkinlik geniş bir katılım ile gerçekleşti. Mimarlık Fakültesi akademik kadrosu ve Mimarlık bölümü öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlik Mimar Bahadır KUL’un yaptığı ‘Mimari Yolculuk’ adlı söyleşide mimar kendi bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Sunumdan hemen sonra soru cevap kısmına geçildi. Söyleşinin sonunda mimar Bahadır KUL’a Mimarlık bölüm başkanı Doç. Dr. Türkan KEJANLI tarafından katılım belgesi verildi.

Etkinlik öğleden sonra Mimarlık Fakültesinde devam etti. Mimarlık bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden bir grubun üzerinde çalıştığı, mimari proje 8 ( Mim 402) kapsamında hazırlanan ‘spor kompleksi projesi’ için Mimar Bahadır KUL tarafından ‘Stadyumlar ve spor kompleksleri’ adıyla bir sunum yapıldı. Daha sonra öğrenci projeleri üzerinden kritik yapıldı, soru-cevap şeklinde faydalı bir bilgi alışverişi gerçekleşmiş oldu.