GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 79. YILDÖNÜMÜNDE ÜNİVERSİTEMİZDE ANILDI
10.11.2017

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 79. yıldönümünde Üniversitemizde düzenlenen törenle anıldı.

Rektörlüğümüzü temsilen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU’nun Üniversitemiz Tıp Fakültesi önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan anma programına; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Kemal KADİROĞLU, genel sekreterimiz Dr. Kenan YAKUBOĞLU, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Saat 09.05’te sirenlerin çalması ile birlikte Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk’ün hayatını anlatan kısa bir belgesel izlendi.

Adalet Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bedrettin KOLAÇ, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Egemenlik” adlı bir sunum yaptı.