ECZACILIK ÖĞRENCİLERİNDEN ECZA DEPOLARINA ZİYARET
10.06.2019

ECZACILIK ÖĞRENCİLERİNDEN ECZA DEPOLARINA ZİYARET

Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meral ERDİNÇ, fakültelerinde verdikleri eğitimin yanı sıra, düzenledikleri toplantılar ve etkinlikler ile öğrencilerin mezuniyet sonrasında mesleklerini icra etmelerine katkıda bulunacak birçok faaliyetlere yer verdiklerini ve bu amaçla “Mezuniyet Sonrası Kariyer Planlama Etkinlikleri” kapsamında Eczacılık Fakültesi öğrencileri için 22 Mayısta Diyarbakır Selçuk Ecza Deposuna gezi düzenlediklerini söyledi.

Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen gezide öğrencilere depo alanı gezdirilerek ilaç dağıtım sistematiği hakkında bilgi verildi. Şube Müdürü Doğan ALTUNDAĞ Ecza Depolarının işleyişi hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve sunum sonrası serbest eczane işletmek isteyen eczacı adaylarının ilaç alımında dikkat etmesi gereken noktalar konusunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrenciler sahada meslekleri ile ilgili düzenlenmeleri yerinde görmekten memnun oldular ve depodan mutlu ayrıldılar.