EĞİTİCİ EĞİTİMİ PROJESİ KABUL EDİLDİ
10.08.2018

EĞİTİCİ EĞİTİMİ PROJESİ KABUL EDİLDİ

Dicle Üniversitesi Hastanelerimizde sağlık çalışanlarına, idari çalışanlara, yönetim çalışanlarına ortalama 4.000 çalışanımıza her yıl; sağlıkta kalite standartları eğitimlerinde (23 eğitim kalemi), hizmet içi eğitimlerde SKS bölüm eğitimi (14 eğitim kalemi), genel uyum eğitimi ve bölüm işbaşı uyum eğitimleri (25 eğitim kalemi), iş sağlığı ve güvenliği eğitiminde (14 eğitim kalemi), bebek dostu hastane eğitiminde 4 eğitim kalemi olmak üzere seksen 80 eğitim kalemi zorunlu eğitim olarak veriliyor.

Bu kapsamda hastanelerimizde görevlendirilen eğiticilere; eğitim becerisi, iletişim becerisi, etkin dinleme, anlatım ve doğru sözcükler, beden dili, katılımcılarla eşleşme ve ahenk, ilgiyi canlı tutma, özgüven ve sakinliğini koruma, interaktif yaklaşım ve soru sorma becerilerini geliştirmek amacıyla Eğitim Koordinatörlüğü Birimimizce projelendirilen “Eğitici Eğitimi” Karacadağ Kalkınma Ajansının 2018 Mayıs/Haziran dönemi Teknik Destek Programı Kapsamında kabul edildi.

Eğitici Eğitimi Programı bitiminde eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.