“İÇİMİZDEKİ KAHRAMANLAR", 15 TEMMUZ GECESİNİ ANLATTI
19.04.2017

“İÇİMİZDEKİ KAHRAMANLAR", 15 TEMMUZ GECESİNİ ANLATTI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Diyarbakır Öğretmenevi Konferans Salonu'nda, "İçimizdeki Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlatıyor" başlıklı program düzenlendi.

Programa ,Diyarbakır Valisi Hüseyin AKSOY , Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATILLA, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL,Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut GÜRE ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim ARI ve şehit yakınları katıldı.

Diyarbakır Valisi Hüseyin AKSOY’un konuşmasından sonra darbe girişimi sırasında yaralanan Kerim EREN, Galip ÇOLAK ve Rukiye DAĞ da o gece yaşadıklarını katılımcılarla paylaştı.

Programın ardından Şehit yakınları ve Gazilere günün anısına Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler verildi.