FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLARARASI SPOR MÜSABAKALARINDA SON FİNALİSTLER BELLİ OLDU
12.05.2017

FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLARARASI SPOR MÜSABAKALARINDA SON FİNALİSTLER BELLİ OLDU

2016-2017, Eğitim - Öğretim yılı Fakülte ve Yüksekokullararası Spor Turnuvası çerçevesinde yapılan ve 13 Mart 2017 başlayan Basketbol turnuvasında Bayanlarda Atatürk Sağlık Yüksekokulu 1., Diyarbakır Meslek Yüksekokulu 2. olmuştur. Erkeklerde ise Tıp Fakültesi şampiyon olurken 2.liği Diş Hekimliği Fakültesi 3.lügü Diyarbakır Meslek Yüksekokulu 4.lügü ise Ziraat Fakültesi almıştır.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara, Dicle Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr.Kenan YAKUBOĞLU, Rektör Danışmanı Hacı YILMAZ, Genel Sekreter Yardımcısı Haluk İZOL, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ufuk ALUCLU, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Remzi NİGİZ, Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Mustafa KELLE, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Zafer AKTÜRK tarafından kupa ve madalyaları verilmiştir.