ÜNİVERSİTEMİZDE DIŞ DEĞERLENDİRME TAKIMININ ÖN DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
11.10.2017

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Takım Üyeleri ile Üniversitemiz Kalite Komisyon Üyeleri, Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde ön ziyaret için toplandı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı; 08 – 10 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşen ön ziyaret kapsamında, Üniversitemiz kampüs genelini ve Üniversitemizdeki Merkezlerden; Kariyer Danışma Merkezi, Engelli Uygulama ve Araştırma Merkezi, Öğrenci Yaşam Merkezi, DUBTAM, Merkez Kütüphane, Kültür ve Kongre Merkezi, Spor Tesisleri, Öğrenci Yemekhanesi, Tıp Fakültesi ve Meslek Yüksekokullarını ziyaret etmişlerdir.

Ziyaret sonrası değerlendirme takımı, Rektörümüz Prof.Dr. Talip GÜL ile görüşme gerçekleştirmişlerdir.