DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CUMALİ ATİLLA 14 MART TIP BAYRAMI NEDENİYLE SAĞLIKÇILARA KARANFİL DAĞITTI
14.03.2017

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA ve Ak Parti İl Başkanı Muhammed AKAR, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Gökhan KIRBAŞ’ı makamında ziyaret ederek tıp bayramını kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA ve Ak Parti İl Başkanı Muhammed AKAR, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Gökhan KIRBAŞ ile birlikte klinikleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayıp karanfil dağıttılar. Daha sonra kliniklerde tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını da ziyaret ederek karanfil dağıttılar. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali ATİLLA, hastalarla bir süre Kürtçe sohbet ederek acil şifalar diledi.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Gökhan KIRBAŞ, “Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumali ATİLLA’ya, Ak Parti İl Başkanımız Muhammed AKAR’a ve beraberindeki misafirlerimize bu anlamlı günümüzde bizleri unutmadıkları için tüm personelim adına teşekkür ediyorum. Buradan sağlık alanında çalışan tüm meslektaşlarımızın, personellerimizin ve doktor adayı öğrencilerimizin tıp bayramını kutluyorum.” dedi. - DİYARBAKIR