Daire Başkanlığımız Sosyal Tesislerin
bünyesinde Konukevi-1, Konukevi2, Havuzbaşı Restoran, Piknik alanı ve Lahmacun
fırını alanlarımız öğrencilerimize, akademik-idari personele ve dışardan
gelecek olan misafirlerimizi ağırlayarak sağlıklı ortamda konaklamalarının,
öğle arası yemek yemelerini, piknik yapmalarını sağlayan alanlardan oluşmaktadır.
1. Tesislere
alınacak mal ve hizmetin gerçekleştirme görevini yapmak,
2. Tesisler
için alınmış malları muhafaza ettirmek,
3. Tesisin
yükümlülüğü olan vergi, fon, aidat, prim ve benzeri yükümlülükleri süresinde
yerine getirmek,
4. Maliye
Bakanlığınca yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca İşletilen Sosyal
Tesislerin Muhasebe Uygulamalarına Dair Esas ve Usuller” hükümleri
doğrultusunda işlemlerin yürütülmesini sağlamak,
5. Tesislerin
işletilmesi ile talimatlar hazırlayarak Daire Başkanının onayına sunmak,
6. Tesislerin
işletilmesiyle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından her türlü ruhsat, izin
belgesi ve diğer ilgili belgeleri süresi içinde almak ve bunların takibini
yapmak.
7. Tesislerde
çalışanların hizmetleri aksatmadan ve hizmet kalitesini düşürmeden yapmalarını
sağlamak.
8. Departman
yöneticileri ile sosyal tesisleri düzenli denetim gezileri yapmak. Departman ve
otel toplantılarının düzenli olarak yapılmasından ve verimli olmasından sorumludur.
9. Tesisler
için gerekli araç-gereç ve hizmet ihtiyaçlarını belirleyip başkanlığa sunarak
temin edilmesini sağlamak,
10. Tesislerle
ilgili yapılan bütün işlemleri raporlar halinde Başkanlığa sunmak
ADI
|
YERLEŞKE
ADI
|
ADETİ
|
ALANI
(2)
|
KAPASİTE
(kişi)
|
Konukevi-1
|
DİCLE
ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS
|
1
|
2196
|
64
|
Konukevi-2
|
DİCLE
ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS
|
1
|
3168
|
124
|
Bağ Köşkü
|
DİCLE
ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS
|
1
|
150
|
-
|
TOPLAM
|
3
|
5514
|
188
|