GASTRONOMİ ETKİNLİKLERİ

18.11.2025 - 19.11.2025



GASTRONOMİ ETKİNLİKLERİ


"BALIK PİŞİRME TARİFİM" WORKSHOP

Tarih: 18 Kasım 2025 Salı Saat: 10:00

Yer: MYO. Aşçılık Mutfağı

"BAKLAVA TARİFİM" WORKSHOP

Tarih: 18 Kasım 2025 Salı Saat: 10:00

Yer: MYO. Aşçılık Mutfağı

GASTRONOMİDE YÖRESEL MUTFAĞIN MODERNLEŞTİRİLMESİ KONFERANS

Tarih: 19 Kasım 2025 Çarşamba Saat: 10:00

Yer: MYO. Konferans Salonu

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU KONFERANS

Tarih: 19 Kasım 2025 Çarşamba Saat: 13:00

Yer: MYO. Konferans Salonu



Fotoğraf Galerisi