GASTRONOMİ ETKİNLİKLERİ
"BALIK PİŞİRME TARİFİM" WORKSHOP
Tarih: 18 Kasım 2025 Salı Saat: 10:00
Yer: MYO. Aşçılık Mutfağı
"BAKLAVA TARİFİM" WORKSHOP
Tarih: 18 Kasım 2025 Salı Saat: 10:00
Yer: MYO. Aşçılık Mutfağı
GASTRONOMİDE YÖRESEL MUTFAĞIN MODERNLEŞTİRİLMESİ KONFERANS
Tarih: 19 Kasım 2025 Çarşamba Saat: 10:00
Yer: MYO. Konferans Salonu
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU KONFERANS
Tarih: 19 Kasım 2025 Çarşamba Saat: 13:00
Yer: MYO. Konferans Salonu