TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSU ZİYARETİ

03.01.2023 - 03.01.2025

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSUNUN KONUĞU OLDU

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Radyo Televizyon Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal AKMEŞE DEMİR ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aslı AYDEMİR, Gazetecilik Bölümü ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri ile TRT GAP Diyarbakır Radyosu ‘Genç Yaşam’ programının konuğu oldu.

İletişim kavramı, iletişim alanında yaşanan değişim ve dönüşümler sonucunda iletişimin günümüzdeki durumu ve bu gelişimin iletişim eğitimi alanındaki yansımalarına ilişkin açıklamalarda bulunan öğretim üyeleri, yaşanan değişimlerin öğrenciler üzerindeki etkilerine değindiler.  Dicle Üniversitesi’nin bu anlamda öğrencilere sunduğu olanakların ve katkıların konuşulduğu program İletişim Fakültesi öğrencilerinin iletişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeleri değerlendirmesiyle devam etti. Program sonrasında TRT GAP Diyarbakır Radyosu çalışanları Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Program sonunda öğrenciler ile fotoğraf çekimi yapıldı.