“SİBER KOZA” BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN REKTÖRÜMÜZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

13.09.2023

Teknolojik ve özgün fikirlerin kozasından çıkarak inovatif bir iş fikrine dönüşmesini ve doğru kaynaklarla buluşarak büyümesini sağlayan profesyonel bir girişimcilik platformu olan Siber Koza, üniversiteli gençlere şirketlerde istihdam fırsatı veriyor. Bu kapsamda Dicle Üniversitesi ve Siber Koza firması arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde öğrencilerimiz CRYPTTECH firmasında istihdam ediliyor.

Öğrencilerimiz, kendilerine bu fırsatı verdiği için Rektörümüzü ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

Rektör Karakoç, öğrencilere rehberlik etmekten ve destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.