Ziraat Fakültesi
Fakültemize öğrenci ziyareti

Diyarbakır Bahçeşehir koleji 7 . sınıf öğrencileri kariyer tanıtım etkinlikleri kapsamında fakültemizi ziyaret etti. Elli kişilik iki grup halinde gerçekleşen ziyaret sırasında Bitki Koruma Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Bolu ya Doğal hayattaki en kalabalık canlı popülasyonu nu oluşturan böcekler hakkında merak ettikleri sorular yöneltip detaylı bilgi aldılar.

Ziyaretin ikinci kısmı tam otomatik bilgisayar sistemi ile donatılmış seramızda Fakülte Dekanı ve Bitki Koruma Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Bükün ve Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Hakan Yıldırım ile  Yrd. Doç. Dr. Zafer Aktürk ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olup bitkileri yetiştirildiği ortamda görme fırsatı buldular.

Üçüncü Aşamada ise Yrd. Doç. Dr. Zafer Aktürk ile gerçekleştirilen karma meyve bahçesi gezisi ile ziyaretleri sona eren öğrenciler fakültemizden ayrıldılar.