Veteriner Fakültesi
Histoloji ve Embriyoloji
Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı

Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı, memeli ve kanatlı hayvanlarda organizmayı oluşturan organları, dokuları, hücreleri inceler. Bunun yanında memeli ve kanatlı hayvanların doğum öncesi ya da kuluçka dönemindeki yaşamları ile ilgilenir.
2000 yıldan bu yana Anabilim Dalı Başkanlığını Prof. Dr. M. Aydın KETANİ yürütmektedir.
Anabilim Dalının gelişmesinde; Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reşat Nuri AŞTI, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suzan DAĞLIOĞLU ve Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Histloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narin LİMAN’ın bilimsel katkı ve fedakarlıkları olmuştur.

Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı Akademik Kadrosu