ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ SINAV SONUÇLARI

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yazılı Sınav Sonuçları

11.03.2020 tarihinde yapılan Erasmus Öğrenim Hareketliliği yazılı sınav sonuçları ektedir. Sınavdan 60 ve üstü alan öğrencilerimiz (İngilizce Öğretmenliği Bölümü için baraj 80 olarak uygulanmıştır), yapılacak olan sözlü sınava katılmaya hak kazanmıştır. 60 puan altı alan (İngilizce Öğretmenliği Bölümü için baraj 80 olarak uygulanmıştır) öğrencilerimiz ise elenmişlerdir. Yazılı sınav sonuçlarına itiraz edecek olan öğrencilerin, 16.03.2020 günü DÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir. YÖKDİL, YDS gibi merkezi sınav sonuçları ile başvuran adayların da sözlü sınava girmeleri zorunludur.

16.03.2020 - 19.03.2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Erasmus Sözlü sınavı ise üniversitemizin tatil olması sebebi ile ileri bir tarihte yapılacaktır. Yapılacak olan sınavın gün ve saati henüz belli olmamakla beraber sınavlar ile ilgili duyurular Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasından duyuru yapılacaktır.

Bu ilan tebligat niteliğinde olup öğrencilere ayrıca bilgilendirme yapılmayacaktır.