LİSE ÖĞRENCİLERİNE SESLİ KİTAP OKUMA EĞİTİMİ

06.05.2021

LİSE ÖĞRENCİLERİNE SESLİ KİTAP OKUMA EĞİTİMİ

Üniversitemiz Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde, Eğitmen Emine Fidan tarafından Bahçeşehir Koleji Diyarbakır Hevsel Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine  sesli kitap nedir, gönüllü okuyucu olmanın önemi ve sesli kitap okuma kurallarının anlatıldığı ‘Görme Engelliler İçin Sesli Kitap Okuma Eğitimi’’ verildi.

Dicle Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Reyhan Gül Güven,“Pandemi sürecinde de sesli kitap projemize devam edip, görme engelli öğrencilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Projemize bu yıl destek verecek olan Bahçeşehir Kolejinin  gönüllü öğrencileri tarafından sınavlara hazırlık kitapları ve romanlar seslendirilecek.  Gönüllü öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.