ÜNİVERSİTEMİZ KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

30.09.2020 Tarihinde, Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında video konferansla gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektörü ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet TANYILDIZ, Kalite Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Hasan BAYINDIR, Kalite Komisyonu üyeleri ile Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü personeli katıldı. Toplantının Açılış Konuşmasını gerçekleştiren BAYINDIR, Kalite Komisyonunda görevlendirilen 9 yeni üyeyi tanıttı ve Kalite Komisyonundaki görevleri ile ilgili başarı dileklerinde bulunarak Kalite Komisyonu çalışmaları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Hasan BAYINDIR üniversitemizde ISO 9001: 2015 Kalite Standardının kullanıldığını, Kalite Güvence Sisteminin kurumsallaşması için DEMING’in PUKO döngüsünün hemen her alanda iyileştirme için uygulandığını belirtti. Öğr. Gör. Dr. Cengiz COŞKUN, 5-8 Kasım 2017 tarihlerinde üniversitemizde YÖK tarafından gerçekleştirilen dış değerlendirme sonucu hazırlanan geri bildirim raporu ve gelişmeye açık yönler ile ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğr. Gör. Hüseyin AÇAR, Kalite Komisyonu Çalışma Grupları tarafından hazırlanan 2020 Yılı Strateji Belgeleri, Eylem Planı ve 6 aylık raporları anlattı. Toplantıda Prof. Dr. Mehmet KARAKAPLAN üniversitemiz birimlerinin Öz Değerlendirme durumu ve akreditasyona başvuru yapan birimler hakkında bilgi verdi.   Toplantı, Rektör Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ’un değerlendirme konuşması ile tamamlandı.