2022/2023 Erasmus+ KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği /Öğrenim Hareketliliği Yazılı Sınavı Hakkında!

23.01.2023

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği/Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yazılı Sınavına girecek öğrenci listeleri ektedir.

Öğrencilerimizin sınavın yapılacağı gün olan 25.01.2023 saat 10.00’da başlayacak olan sınava girmek üzere Yabancı Diller Yüksekokulunda bulunması gerekmektedir.

Öğrencilerimizin sınavdan en az 15 dakika önce sınav yerinde bulunmaları tavsiye edilir.

Öğrencilerimizin sınava girerken öğrenci kimliklerini ve vatandaşlık cüzdanlarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Sınava sadece başvurusu sistem üzerinden tamamlanan öğrenciler girebilecektir. Sistem üzerinden “aktif, iptal, güncelleme devam ediyor” görünen adaylar ile sistem üzerinden başvurusunu tamamlayan ancak belgeleri uygun olmayan adaylar sınava giremeyecektir

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca duyuru yapılmayacaktır.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir