ERASMUS + KA171 ULUSLARARASI KREDİ HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENİM PROGRAMI KA131 ARKEOLOJİ VE VETERİNER KONSORSİYUMU STAJ PROGRAMI SONUÇLARI

02.02.2023

Erasmus+ KA171 Uluslararası Kredi Hareketliliği Öğrenim Programı ve KA131 Arkeoloji ile Veteriner Konsorsiyumu Staj Programı kapsamında gidecek olan adayların yer aldığı listemiz duyuru ekindedir.

Hesaplamalar ve puanlamalar yapılırken şu hususlar değerlendirme kriteri olarak dikkate alınmıştır:

·Genel Not Ortalamasının %50'si ve yapılan yabancı dil sınavlarının %50'si alınarak her adayın sıralama puanı oluşturulmuştur.

·Yabancı Dil Sınavı puanları ise %75 yazılı %25 sözlü sınav oranları alınarak hesaplanmıştır.

·Aynı eğitim kademesinde programdan faydalanan ya da faydalanacak olan öğrencilerimizin sıralama puanlarından 10 puan eksiltilmiştir.

·Durumlarını belgeleyen, şehit, gazi yakınlarına 15, engelli adaylara 10 puan verilmiştir.

Başvuran ve yabancı dil sınavlardan başarılı sayılan (60 ve  üstü puan alan, İngilizce Öğretmenliği Bölümünde 80 ve üstü alan) adaylar, asıl ve yedek olarak ilan edilmiştir. Asıl adaylar gönderilecek potansiyel aday öğrenciler olarak ilan edilmişlerdir. Yedek adaylar ise asil adaylardan herhangi bir sebeple feragat eden veya gidemeyecek olan adayların yerine puan sırasıyla seçileceklerdir. Yedek adaylara sıra gelmesi halinde, liste ilanen Erasmus Koordinatörlüğü web sayfasından duyurulacaktır.

Aday öğrencilerimiz, Ulusal Ajans'tan aktarılan bütçe hesap edilerek ilan edilmiştir.

Asıl listede olduğu halde, feragat etmek isteyen adayların en geç 07.02.2023 tarihine kadar Erasmus Koordinatörlüğüne feragat dilekçesini e posta ile erasmus@dicle.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Feragat süresinden sonra programdan ayrılmak isteyen adaylardan sonraki senelerde yapacakları Erasmus başvurularında puan eksiltilecektir.

Asıl listede olan adayların 03.01.2023 tarihinde saat:10.00'da Erasmus Ofisinde yapılacak Oryantasyon Programına katılımları zorunludur.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.

Dosya Ekleri

Açıklamaİndir