2021-2022 Erasmus Staj Hareketliliği 1. Yedek Liste

28.12.2021


2021 / 2022 Akademik yılında Erasmus Staj Hareketliliği Programı kapsamında yedek listeden gitmeye hak kazanan adayların yer aldığı listemiz aşağıda duyuru ekindedir.

Aday öğrenciler, programdan 2 ay hibeli olarak faydalanmak üzere seçilmiştir. 2 aydan daha uzun süre kalmak isteyen öğrencilere de bütçe durumuna göre kaldıkları süre kadar ödeme yapılabilir ancak bu durum Ulusal Ajans’tan aktarılacak bütçe ile sınırlıdır.

Program kapsamında asil listede yer almayan adaylar, gidebilecekleri kurumlardan kabul edilmeleri halinde, hibesiz gitme hakkına sahiptirler. Hibesiz gidecek adayların da asil adaylarla aynı işlemleri eksiksiz bir şekilde tamamlamaları gerekmektedir.

Gitmeyi planladığınız kurumlar ile ilgili detaylı araştırma yapılması gerekmektedir. Kurum bulma işlemleri tamamen öğrenci sorumluluğundadır. Kabul mektubu örneği duyuru ekinde mevcuttur.

Asil olduğu halde, feragat etmek isteyen ve seçim sonuçlarında bir hata olduğunu düşünen adayların en geç 03.01.2022TSİ saat 16.00’a kadar Erasmus Koordinatörlüğüne dilekçe vermeleri gerekmektedir. Aksi takdirde sonraki senelerde Erasmus başvurularında bu adaylardan puan eksiltilecektir. 

Asil listede olan adayların, 04.02.2022 tarihinde TSİ saat 16.00’a kadar staj yapmayı planladıkları kurumdan almaları gereken davet mektubunu Erasmus Koordinatörlüğü’ne online olarak teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar davet mektubunu getirmeyen adaylar feragat etmiş sayılacak ve yerlerine 2. yedek listeden seçim yapılacaktır.

Bu duyuru tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.

Kabul mektubu sadece örnek olup benzer formlar da kabul edilmektedir. Kabul belgenizdeki bilgilerin düzgün şekilde belirtilmesi ve İmza ve Mühürlü olmasına dikkat ediniz. . 

İş akış şemasındaki genel iş ve işlemleri kabul mektubunuzu temin ettikten sonra başlayabilirsiniz.

Başvuruların teslim edileceği e posta adresi: erasmus@dicle.edu.tr 


Dosya Ekleri

Açıklamaİndir
dicle erasmus staj iş akış şemasıİndir
Örnek kabul mektubuİndir
Sirküler Tablo Staj 1. yedekİndir