HASTANEMİZDE KORONAVİRÜS AŞISI UYGULANMAYA BAŞLADI

18.01.2021

HASTANEMİZDE KORONAVİRÜS AŞISI UYGULANMAYA BAŞLADI

Sağlık Bakanlığının talimatıyla Çin’den getirilen karonavirüs aşılarının ilk etabının Sağlık çalışanlara uygulanması kapsamında Dicle Üniversitesi Hastanesinde görevli personellere aşı yapılmaya başlandı.

Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akdağ, Aşı uygulanması koronavirüsle mücadele etmenin en etkili yöntemlerinden biri olduğunu belirterek; “Aşı uygulaması için Kalp hastanemizde 15 aşı polikliniği açtık. Hedefimiz çok kısa bir sürede tüm sağlık çalışanlarımızı aşılattıktan  sonra Sağlık Bakanlığının önerdiği şekilde vatandaşlarımıza da aşılama yapmak. Bu aşılama sayesinde koronavirüsle mücadelede etkili ve verimli bir sonuç alıp bir an önce normalleşme hedefimize sağlıklı bir şekilde ulaşmayı umuyorum” dedi.