ULUSLARARASI ASHÂB-I KEHF VE LİCE SEMPOZYUMU KAPANIŞ TOPLANTISI LİCE'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27.05.2021

ULUSLARARASI ASHÂB-I KEHF VE LİCE SEMPOZYUMU KAPANIŞ TOPLANTISI LİCE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Lice Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen “Uluslararası Ashâb-ı Kehf ve Lice Sempozyumu” kapanış oturumu Lice’de gerçekleştirildi.

Sempozyum kapanış ve değerlendirme oturumu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç moderatörlüğünde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tanrıverdi, Prof. Dr. İrfan Yıldız ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülhamit Tüfekçioğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdi.

Sempozyum heyeti, kapanış oturumunun ardından Lice'de bulunan Ulu Camii ve eski Lice yerleşim yerlerini gezerek incelemelerde bulundu.