İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSU DR. SAJAD SOLTANZADEH REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. KARAKOÇ'U ZİYARET ETTİ

08.06.2021

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Dr. Sajad Soltanzadeh, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u makamında ziyaret etti.

Karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulduğu görüşmede, Dicle Üniversitesinin İran’daki komşu üniversitelerle işbirliği yapabileceği konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Başkonsolos Sajad Soltanzadeh’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Karakoç,  iki komşu ülke ve komşu üniversiteler arasında yapılabilecek ortak programlar konusundaki ilgi ve alakalarından dolayı Başkonsolos Dr. Soltanzadeh'e teşekkürlerini iletti.