TSE TÜRK STANDARTLAR ENSTİTÜSÜ Abone Veri tabanı Kullanıma Açıldı

TSE TÜRK STANDARTLAR ENSTİTÜSÜ Abone Veri tabanı Kullanıma Açıldı..

STANDART ARAMA :

Abone olduğumuz Standartlar listesine  Abone Veritabanları bölümünden erişebilirsiniz. Ayrıca;

Kütüphaneden Şahsen veya E-Posta İle Standart Talep Etme Yöntemi:

1. Standartların e-posta ile gönderilebilmesi için kutup@dicle.edu.tr adresine kütüphanemiz web sitesinden “abone veritabanları” kısmından “TSE Standart Talep Formunun” mutlaka doldurulup gönderilmesi gerekmektedir.
  2. Talep Formu  alanına Ad, Soyad ve e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir.
  3. Sorun yaşamanız halinde kutup@dicle.edu.tr adresine ya da 8361 Ve/Veya 8364 numaralı dâhili hatlar üzerinden sorunu bize bildirebilirsiniz.
  4. Dicle Üniversitesi mensubu olmayan kullanıcılarımız bu hizmetten yararlanamazlar.
  5. TSE Standart Talep Formuna Standart numarası ve adının yazılması, (*) ilgili kısımların doldurulması zorunludur. Aksi takdirde standart talebiniz dikkate alınmayacaktır.
  6. İstekler iş yoğunluğu dikkate alınarak istek tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içerisinde e-posta ile gönderilecektir.
  7.  Abonelik tarihi itibariyle, TSE’nin içinde bulunulan standard hazırlama döneminde yayınladığı standardlara ve aynı dönemde yayınlanacak standardların tam metinlerine 1 yıl süre ile erişimi kapsar.
  8. Aynı gün içerisinde Akademik Personel günlük en fazla 5, öğrencilerimiz(yüksek Lisans, Doktora) ise en fazla 3 standart isteğinde bulunabilir. Aşağıdaki tabloda kullanıcı gurupları belirlenmiş olup; 1 (Bir) ay içerisinde her bir kullanıcının isteyebileceği toplam standart sayısı belirtilmiştir.
  9. Standart Talep Formu sadece DÜ e-posta adresini kabul etmektedir.