VETERİNER FAKÜLTESİ BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

Veteriner Fakültesi birinci sınıf öğrencileri için online düzenlenen oryantasyon programında Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Aydın KETANİ tarafından bilgi verildi. Covid-19 pandemisi nedeniyle Üniversitemizi görme fırsatı olmayan öğrencilerimize Dicle Üniversitemizin tanıtım filmi izletildi.

Filim gösterisinden sonra, “Mevzuat Ve Öğrenci Yönetmeliği” konulu sunum Prof. Dr. Nihat ÖZYURTLU, “Mezuniyet sonrası nerelerde istihdam olurum?” adlı sunum Prof. Dr. Mehmet KILINÇ, “Veteriner fakültesinin laboratuvar ve donanım altyapısı nelerdir?” adlı sunum Prof. Dr. Hakan SAĞSÖZ, “Donanımlı bir Veteriner Hekim olabilmek için neler yapmalıyız?” adlı sunum Doç. Dr. Feray ALTAN ve “Klinik Bilimlerin Hekimliğimizde Önemi” adlı sunum ise Doç. Dr. Sadık YAYLA tarafından yapıldı.

Öğrenciler de fakülte hakkında merak ettikleri konular hakkında öğretim üyelerine sorular yönelttiler.