TIP FAKÜLTESİ 2019-2020 EĞİTİM –ÖĞRETİM YILI ÖNLÜK GİYME VE YEMİN TÖRENİ

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim –Öğretim yılı birinci sınıfa kayıt yaptıran öğrenciler için önlük giyme ve yemin töreni düzenlendi. Kalp Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen törene Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahfer GÜLOĞLU, öğrencilere Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini tercih ettikleri için teşekkür ederek hekimliğin insanoğlu var olduğu  sürece  yüce ve ölmez bir meslek olduğunu vurguladı.

Törende Tıp Fakültesi ve Hastanelerinin tanıtımı yapıldı, sonra öğrenciler beyaz önlüklerini giyip yemin ettiler.