LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR MORAL ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesinde tedavi gören lösemi hastası çocuklar, kendileri için düzenlenen moral etkinliğinde gönüllerince eğlendi. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimlik Sosyal Komitesi tarafından, Çocuk Hastanesinde tedavi gören lösemi hastası çocuklara Kalp Hastanesi konferans salonunda çocuk şenliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Fesih AKTAR Çocuk Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat SÖKER, Hastaneler Başhemşiresi ve Başhekimlik Sosyal Komite Başkanı Rahime ATLI, hastane çalışanları ve hasta yakınları katıldı. Etkinlik bando ekibinin sahne almasıyla başladı. Doyasıya oynayan çocuklar, daha sonra tiyatro gösterimini izleyerek pasta kesti. Katılımcılar farkındalık oluşturmak için maske takarak bilinçlendirme mesajı verdi.

Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Fesih AKTAR tarafından emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. Toplu pasta kesimi ve çocuklara hediye dağıtımının ardından etkinlik sona erdi.