“KARANTİNA” ADLI SERGİ SANAL OLARAK SERGİLENDİ

Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, içinde bulunduğumuz “COVID-19 PANDEMİ” sinden dolayı sanatsal etkinliklerini Öğretim Elemanlarıyla birlikte sanal ortama taşıyarak, “KARANTİNA” isimli Sanal Multidisipliner Grup Sergi düzenledi.

Sosyal mesafenin korunduğu bu günlerde sanatsal etkinliklerini sanal bir galeriye taşıyan Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin tüm öğretim elemanlarının katılımıyla; Resim, Özgünbaskı, Grafik Tasarım, Heykel ve Enstalasyon gibi farklı disiplinlerden 28 tane çalışma yer alıyor.

Serginin açılışı Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL’ün online video konferans yöntemiyle gerçekleşti.

Dicle Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi web sitesi üzerinden ulaşabilecek olan sergi, sanal ortamdan günün her saatinde izlenebilecek.