KAMPÜS ALANINDAKİ SAHİPSİZ HAYVANLARI VE YABAN HAYVANLARINI İZLEME VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz bünyesinde iki buçuk yıl önce kurulan, Kampüs Alanındaki Sahipsiz Hayvanları ve Yaban Hayvanlarını İzleme Ve Değerlendirme Komisyonu’nun toplantısı video konferansla yapıldı.

Covid-19 pandemisine bağlı olarak kampüs alanındaki sahipsiz ve yaban hayvanların beslenme ve sağlık problemlerinin değerlendirildi. Toplantıda ayrıca salgına bağlı olarak hayvanların beslenme alanlarının kısıtlanmasından kaynaklı olarak üniversite lojman alanında sahipsiz hayvan sayısında artışı ve beraberinde şekillenen sorunlar görüşüldü.

Online olarak gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Aydın KETANİ, Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Emine ÇATALKAYA ve Komisyon Üyeleri (Dr. Öğretim Üyesi Akın KOÇHAN, Arş. Gör. Dr. Serdar KURT, Arş. Gör. Elif EKİNCİ, Arş. Gör. Nazan BAKSİ ve HAYTAP Temsilcisi  Sevgi EKMEKÇİLER) katıldı.