KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI YAPILDI

Üniversitemiz Kalite Komisyonu toplantısı video konferansla yapıldı. Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Eyyüp TANRIVERDİ, Kalite Geliştirme Koordinatörü Prof. Dr. Hasan BAYINDIR, Kalite Komisyonu üyeleri ile Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü personeli katıldı.

Toplantıda ilk olarak Prof. Dr. Hasan BAYINDIR ve Öğr. Gör. Sefer DÜNDAR, “Dicle Üniversitesi Kurumsal Kimlik Kılavuzu” taslağının tanıtımını yaptı. Katılımcılardan taslağa ilişkin görüş ve değerlendirmelerin alınmasının ardından Kalite Komisyonu Çalışma Grupları tarafından hazırlanan 2020 Yılı Strateji Belgeleri Eylem Takvimi ve bunlara ilişkin sunumlar Kalite Geliştirme Koordinatörlüğünün Çalışma Grup Temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.