ERASMUS KAPSAMINDA DİCLE ÜNİVERSİTESİNDE YABANCI ÖĞRENCİLER İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNİ GEZDİ

10 Avrupa ülkesinden 30 öğrenci Erasmus Plus projesi kapsamında geldikleri Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini de ziyaret etti. Öğretim elemanlarının da katıldığı programda  konuklara İİBF ile Dicle Üniversitesi Göç ve Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi verildi. Ardından konukların çeşitli konularda sorduğu sorular fakülte yöneticileri ve öğretim elemanları tarafından cevaplandı. Karşılıklı işbirliği temennileri ile program sona erdi.