DİYARBAKIR HİPODROMUNDA DİCLE ÜNİVERSİTESİ KOŞUSU YAPILDI

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Dicle Üniversitesi adına düzenlenen "Dicle Üniversitesi Kupası Koşusu" yapıldı. Dicle Üniversitesi Kupası Koşusu’na, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU, Genel Sekreter Dr. Kenan YAKUBOĞLU, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın KETANİ, Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz ÇELİK, öğretim üyeleri, Veteriner Fakültesi öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Diyarbakır Hipodromu’nda 08.10.2019 Salı günü saat 16.00’da başlayan koşuda 9 yarış atı birincilik için mücadele etti. Yapılan yarış sonucunda Dicle Üniversitesi Kupası Koşusu’nu M.Salih YAVUZ’un sahibi olduğu 7 numaralı “Oğlum Seymen” adlı at kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü Televizyonu’ndan da canlı olarak yayınlanan Dicle Üniversitesi Kupası Koşusu’nda birinci olan atın sahibine kupa Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin KILIÇOĞLU tarafından verildi.