DİCLE ÜNİVERSİTESİ KUM SANATI VE SOSYAL FAALİYETLER KULÜBÜ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Dicle Üniversitesi Kum Sanatı ve Sosyal Faaliyetler Kulübü Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşüne katıldı.

"Gençlik Şühedanın İzinde" sloganıyla düzenlen, hava sıcaklığının -10 olduğu bölgedeki yürüyüşe Katılan öğrenciler, Kızıl Çubuk zirvesine yürüdü.

Toplamda 8 km yürüyüş yapan kulüp üyeleri "Bu gün toprağın üzerinde rahat yaşamamızı, toprak altında yatan şehitlerimize borçluyuz. Katıldığımız zorlu yürüyüşte Dicle Üniversitesinden gelerek Diyarbakır’ın şehitlere olan hassasiyetini ve saygısını gösterdik”dedi.