(GÜDKAF’23) 4. HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20.01.2023

(GÜDKAF’23) 4. HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10-11 Mart 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenecek "Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları’nın" 2023 yılı etkinliklerine yönelik “4. Paydaşlar Hazırlık” toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Turan ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Işık Yeşim Erdamar ile paydaşımız olan Batman, Bingöl, Fırat, İnönü, Malatya Turgut Özal, Şırnak ve Mardin Artuklu üniversitelerinin rektör yardımcıları, Kariyer Merkezi müdürleri ve personeller katıldı.

Gerçekleşen toplantıda "Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarının" ev sahipliğimizde yapılacak olan Güneydoğu Bölgesi Bölgesel Kariyer Fuarının çalışmaları aktarıldı. Paydaş üniversitelerin çalışmaları belirtildi.

Bu fuarda öğrenci ve mezunların kurum ve kuruluşları tanımaları ve istihdam noktasında iş gücünde bulunan şirketlere iş ve staj başvuru yapabilmeleri açısından önemli bir çalışma olacak.