Ziya Göakalp Eğitim Fakültesi Mezunların Uğurladı.

25.05.2022 - 25.12.2022

Ziya Gökalp eğitim Fakültesi 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezunlarını coşku, heyecan ve gururla uğurladı. Törene Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKOÇ, Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet TANYILDIZ, Dekan Sayın Prof. Dr. Giray TOPAL, öğretim üyeleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Törende Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Giray TOPAL bir konuşma yaptı. Konuşmasında öğretim üyelerine, öğrencilere ve ailelere seslenerek “Büyük bir özveri ve fedakârlıklar yapılarak bugüne gelindiğini, bu süreçte emeği geçen başta öğretim üyeleri olmak üzere hem ailelere hem de öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca bundan sonraki yaşamlarında tüm öğretmen adaylarına başarı dileyerek yolunuz hep aydınlık ve açık olsun.” dedi.
Törende bölümlerini birincilikle bitiren 14 öğrenciye başarı belgeleri Dekan Sayın Prof. Dr. Giray TOPAL tarafından verildi. Daha sonra öğrenciler büyük bir coşkuyla kep atarak, bölüm hocalarında belgelerini aldılar. Tören, ailelerin mezunlarla buluşması ve mezuniyet konseriyle sona erdi.