VETERİNER FAKÜLTESİ BİLİM SÖYLEŞİLERİ-2

26.12.2022 - 26.12.2024

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından "Bilim Söyleşileri" kapsamında yapılan panellerin ikincisi düzenlendi.

Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı tarafından organize edilen panel, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde geniş bir katılım ile gerçekleşti.

Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan İçen’in moderatörlüğündeki panelde Kırıkkale Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Serkal Gazyağcı ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Kerem Ural konuşmacı olarak katıldı.

“Egzotik Hayvan Hastalıklarına Farklı bir Bakış” ile “Veteriner Gastroentero-Dermotolojide Olgu Arşivleri: Beyin-Bağırsak-Deri Ekseninde Doğal Sağaltım” adlı sunumlar ile öğrenciler bilgilendirildi.

Panel Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aydın VURAL’ın sunum yapan hocalara plaket ve teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.