TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU VE KUAFÖRLER, BERBERLER VE GÜZELLİK UZMANLARI ESNAF ODASI ARASINDA İŞBİRLİĞİ

19.10.2022 - 19.10.2022

19.10.2022 tarihinde Konferans salonumuzda saat 10.00'da Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet YARDIMEDEN ve Diyarbakır Kuaförler, Berberler ve Güzellik Uzmanları Esnaf Odası Başkanı Cemil DEĞİRMENCİ arasında Sanayi-Okul işbirliği kapsamında protokol imzalandı. Yapılan işbirliği kapsamında hem nitelikli öğrenciler yetiştirilecek hem de mesleğin gelişimine katkı sağlanacak.

Programda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hilal KOLUMAN’ın konuşmasının ardından Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil DEĞİRMENCİ deneyimlerini paylaştığı bir söyleşi yaptı. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet YARDIMEDEN tarafından DEĞİRMENCİ'ye teşekkür plaketi takdim edildi. Söyleşi için Sayın  Cemil DEĞİRMENCİ'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Etkinliğimiz  öğrencilerimizin müzik etkinlikleri, folklor gösterisi ve  açık büfe  ikramları ile tamamlandı.