Tarımsal Üretimde Biyoteknik ve Biyolojik Mücadele Uygulamaları, Önemleri Konferansı Düzenlendi.

06.12.2022 - 06.12.2022

Seminer
Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 6.12.2022 Salı günü saat 13:30’da verilen seminerde Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi  Musa BÜYÜK tarafından Tarımsal Üretimde Zararlarla Mücadelede kullanılan biyoteknik ve  biyolojik mücadele uygulamaları hakkında bilgiler verildi. Seminere Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanları yoğun ilgi gösterdiler. Dr. Öğr. Üyesi Musa BÜYÜK seminerde tarımsal üretimde kullanılan kimyasal pestisitlerin zararları ve zararlılarla mücadelede alternatif olarak kullanılan ve çevre dostu, organik tarım ruhuna uygun biyoteknik mücadele ve biyolojik mücadelenin avantajları ve uygulamadaki başarıları hakkında bilgiler sundu.