MEZUNLARIMIZ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

24.03.2022 - 24.03.2022

MEZUNLARIMIZ DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Yüksekokulumuzdan mezun olmuş, (SMMM) Zozan GÜN, Ptt dağıtım servisinden sorumlu Sertaç YILDIZ, (SMMM) Murat GÜN ve Dicle Üniversitesi personeli memur Şef Mustafa KARAKOÇ deneyimlerini paylaşmak üzere öğrencilerimizle buluştu.

Etkinlikte konuşan Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sevim BAKIR KAYA etkinliği, öğrencilerimizin kariyer planlamalarında okulumuzdan mezun olmuş, şu an çeşitli sektörlerde çalışanların rol model olmaları ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla düzenlediklerini belirtti. Kişinin kendini geliştirmesinde azim ve çabanın önemine vurgu yaptı. Öğrencilerimizin “ mezun olunca ne iş yapacağız” sorusuna en doğru cevabı, bu süreci yaşamış olan mezunların vermesinin ve bu süreci onlardan dinlemelerinin daha doğru olacağını düşündük diyerek sözü katılımcılara verdi.

Katılımcılar ise iş hayatına nasıl atıldıklarını ve başarıya nasıl ulaştıklarını paylaştılar. Etkinlik yemek ve çay ikramıyla son buldu.