Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finali

28.04.2021 - 28.04.2021

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kur’an-ı Kerîm Okuma ve Kıraat Uygulama ve Araştırma Merkezinin ortaklaşa düzenleyip Dicle Üniversitesinde okuyan bütün öğrencilerin katılım sağlayabildiği yarışmada yedi öğrenci finale kaldı.
Yedi öğrencinin yarıştığı finalde dereceye giren öğrenciler şunlardır:

Ensar Arslan /Birinci
Eyyüp Aslan /ikinci
Abdülmenaf Tosun/Üçüncü

Juri Heyetinde Bulunan Hocalar

Siraceddin Öztoprak (İmam Hatip Mezunları Der. Başk.)
Fatih Çatmakaş (Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü)
Doç. Dr. Hacı Önen (Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi)
Dr. Öğr. Üyesi Rıfat Ablay (Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi)
Öğr. Gör. İsmail Kanbaz (Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi)

Fakültemizin, Dicle Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlediği Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Finale kalan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
Törene Fakülte Yönetimi, İmam Hatip Mezunları Derneği Yönetimi ve Kıraat Anabilim Dalı öğretim üyeleri katıldı.
Dereceye giren öğrencilerden birinciye tam altın ve 1.500 tl, ikinciye yarım altın ve 1.000 tl, üçüncüye çeyrek altın ve 500 tl ödül verildi.
Finale kalan diğer öğrencilere 200'er tl para ödülünün yanı sıra farklı alanlara ait kitaplar hediye edildi.