Kampüste EURODESK Günleri Etkinliği Düzenlendi

25.04.2022 - 25.12.2022

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi, "Eurodesk Kampüste" etkinlikleri çerçevesinde Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi'nde öğretmen adaylarına interaktif bir seminer verdi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Giray Topal, akademisyenler ve öğretmen adaylarının katıldığı programda, EURODESK temas noktası ve Avrupa Gönüllülük ve Dayanışma Programları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Öğretmen adaylarının ilgiyle takip ettiği programda, bireysel ve grup projelerine dair çeşitli fırsatlarla ilgili bilgiler verildi ve söz konusu projelere aktif katılım için EURODESK Diyarbakır temas noktası bilgileri paylaşıldı. Etkinlik, sunum sonrası yapılan dijital bilgi yarışması ve EURODESK ekibi tarafından dereceye giren öğrencilere verilen ödüllerle tamamlandı.