GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ KEP ATTI

16.06.2022 - 16.06.2022

Geleceğin İletişimcileri Kep Attı

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyet töreni 13 Haziran 2022 tarihinde İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve İletişim Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir’in açılış konuşmasıyla başlayan tören, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aslı Aydemir ve Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Neslihan Kılıç’ın konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerinin takdimi ile devam etti.

Fakülte birincisi Eyyüp Korkunç, Fakülte ikincisi Volkan Erdal ve Fakülte üçüncüsü Nuran Arpak’a plaketlerinin verilmesinin ardından fakülte birincisi Eyyüp Korkunç tüm arkadaşları adına mezuniyet konuşmasını gerçekleştirdi. Mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesi ve Öğr. Gör. Dr. Hasan Altincik ile birlikte meslek andının okunmasının ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

Akademik, idari personel ve ailelerin katıldığı mezuniyet töreni fotoğraf çekimi ve fuaye alanında gerçekleştirilen kokteyl ile son buldu.