ET VE SÜT KURUMU İŞLETME GEZİSİ

05.04.2022 - 05.04.2022


Diyarbakır Tarım Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencileri; Et ve Ürünleri Teknolojisi dersi ile Gıda Endüstrisi Makineleri dersinin uygulaması kapsamında, ders sorumluları Öğr. Gör. Ahmet ÇELİK ve Öğr. Gör. Erkan TOPEL ile birlikte Et ve Süt Kurumuna işletme gezisi yaptı.

Bu etkinlik kapsamında; Veteriner Hekim Harun BAYRAM tarafından işletme detaylı olarak gezdirildi. Kesime getirilen hayvanların, kuruma geliş aşamasından itibaren, satışa sunulmasına kadar tüm aşamalar ve kullanılan makineler öğrencilere tanıtıldı.

Bu gezi ile; Yüksekokulumuzda uygulamaya konulan İşletmede Mesleki Eğitim Müfradatı kapsamında, 4. yarıyılda yer alan İşletmede Mesleki Eğitim dersini alabilecekleri kuruluşları önceden görme imkanı sağlanmıştır. Öğrencilerimize verilen eğitim kalitesinin artması, etkin ve yerinde öğrenmenin gerçekleşmesi amacıyla, kamu-özel kurumlara teknik gezilerimiz devam edecektir.


Fotoğraf Galerisi