Ergani Sultan Abdülhamid Han Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret

29.11.2021 - 30.11.2023

Ergani Sultan Abdülhamid Han Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Tamer OKAN ve lise öğretmenleri tarafından fakültemize 29.11.2021 tarihinde teknik ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarette öğrencilere fakültemiz bölüm başkanlıklarına bağlı anabilim dalı laboratuvarları (Anatomi, Besin/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, Doğum ve Jinekoloji, Suni Tohumlama ve Dölerme, Mikrobiyoloji vb.) ve Prof. Dr. Servet Sekin Polikliniğini gezerek Veteriner Hekimliği meslek alanıyla ilgili bilgiler verilip soruları cevaplandırıldı.  Ergani Sultan Abdülhamid Han Anadolu Lisesi İdarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural’ın makamında Veteriner Fakültemizin kısa tanıtımı ve öğrencilerin mesleki tercihleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.