DİYARBAKIR HİPODROMUN’DA DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KOŞUSU YAPILDI

30.09.2021 - 30.09.2028

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye Jokey Kulübü iş birliği ile düzenlenen "Dicle Üniversitesi Rektörlük Koşusu" Diyarbakır Hipodromu'nda yapıldı. Dicle Üniversitesi Rektörlük Koşusu’na Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Diyarbakır Bağlar Belediyesi Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı  Mehmet Şerif Aydın, Veteriner Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Aydın VURAL, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut KARAASLAN ile çok sayıda davetli katıldı. Diyarbakır Hipodromu’nda 29.09.2021 Çarşamba günü saat 19.30’da başlayan koşuda 12 yarış atı birincilik için mücadele etti. Yapılan yarış sonucunda Dicle Üniversitesi Rektörlük Koşusu’nu 3 numaralı Kıratın isimli at jokeyi Ferit Yardımcı kazandı. Türkiye Jokey Kulübü televizyonundan da canlı olarak yayınlanan Dicle Üniversitesi Kupası Koşusu’nda birinci olan atın sahibine vekâlet eden Cehdi Advan'a Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç tarafından kupa verildi.
Yayını izlemek için tıklayınız:https://www.youtube.com/watch?v=zOyxLFg-RB0