Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerle Buluştu

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerle Buluştu

TÜBİTAK 4007 Projesi Kapsamında Gerçekleştirilen Mezopotamya Bilim Şenliğinde

Sosyal Medya ve Çocuk Hakları Semineri Verildi

Dicle Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe Demir’in konuşmacı olarak yer aldığı “Sosyal Medya ve Çocuk Hakkı” temalı seminer Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sezai Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TÜBİTAK 4007 projesi kapsamında gerçekleştirdiği “Mezopotamya Bilim Şenliği 2” kapsamında seminer veren Akmeşe Demir sosyal medya ve çocuk hakları, mahremiyet, siber zorbalık, medya ve algı yönetimi konularında detaylı bilgi paylaşımında bulunduktan sonra, katılımcıların konu ile ilgili sorularını cevapladı. Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen seminer Mezopotamya Bilim Şenliği Proje koordinatörü Yakup Toprak’ın Doç.Dr. Zuhal Akmeşe Demir’e teşekkür belgesini takdim etmesiyle sona erdi.