DESIGN- WORKSHOP GÖSTERİLERİ

20.10.2022 - 22.10.2022

20-21-22 Ekim 2022 tarihlerinde Dicle Üniversitesi  4007 TÜBİTAK  Bilim Şenliğine, Teknik Bilimler M.Y.O. İç Mekan Tasarımı ve Mobilya Dekorasyon Bölümleri RENKLİ DÜNYALAR Atölyesi’yle katılım sağladı. CADDENCE ART HOBBY PAİNTS ile Teknik Bilimler M.Y.O. İç Mekan Tasarımı ve Mobilya Dekorasyon Bölümleri işbirliği içerisinde Atölye ’de  çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve sağlıklı maddelerle haşır neşir olmaları ve onlara doğayı ve sevgiyi de öğretmek amaçlı, ahşap oyuncaklar tanıtıldı. Ahşap oyuncaklara uygulanabilen yüzey işlemleri ve kullanılabilirliği uygulamalarla anlatıldı. Renkli Dünyalar atölyesiyle çocuklarımızın mutluluğuna katkılar sunuldu. Atölye kapsamında CADDENCE ART HOBBY PAİNTS katkılarıyla Design – Workshop gösterileriyle de geri dönüşümün mobilyalar üzerinde uygulanabilirliği vurgulandı.

------------------------------------------------------*------------------------------------------------------
Dicle Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan Bilim Şenliğinde, 20-21-22 Ekim 2022 tarihlerinde CADDENCE ART HOBBY PAİNTS ile Diyarbakır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, İç Mekan Tasarımı Programı ile Mobilya ve Dekorasyon Programının işbirliği içerisinde Design - Workshop gösterilerinin gerçekleştirileceği bir atölye kurulacaktır. Atölyemizde çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde yetişmesi ve sağlıklı maddelerle haşır neşir olmaları ile onlara doğayı, sevgiyi de öğretmek amaçlı ahşap oyuncaklar, ahşap oyuncaklara uygulanabilen yüzey işlemleri ve kullanılabilirliği bilim şenliği ile bütünleşecektir. Desgn - Workshop gösterileriyle geri dönüşüm, mobilya ve tasarım sanata yansıtılacaktır.